Een grenzeloos 2019

Het is gewoonte om in deze tijd van het jaar mensen geld uit de zak te kloppen voor allerhande ‘goede doelen’, en om iedereen niet alleen prettige feestdagen maar ook een gelukkig nieuw jaar te wensen. Ook wij van grenzeloos willen deze traditie handhaven.

We leven in tijden van nepnieuws en hypes. Door sociale en asociale media worden we dagelijks bestookt met allerlei trivialiteiten en het valt niet mee om daarbij de belangrijke ontwikkelingen in de wereld te volgen en te duiden. We proberen om u daarbij van dienst te zijn door goede, degelijk onderbouwde en leesbare stukken op onze site te plaatsen. Stukken die over het algemeen geschreven zijn door mensen die actief zijn in verschillende sociale bewegingen hier in Nederland en elders in de wereld.

We doen dat niet vanuit een ‘neutraal’ standpunt, wat dat dan ook moge zijn, maar vanuit onze betrokkenheid bij de mensen in de wereld die er het slechtste aan toe zijn en vanuit onze socialistische overtuiging en met bezorgdheid over de toekomst van het klimaat en de ecosystemen op aarde. We willen de wereld proberen te begrijpen om haar te kunnen veranderen.

Naast onze eigen artikelen plaatsen we in de rubriek ‘van elders’ dagelijks linken naar interessante stukken elders op het internet en in de ‘agenda’ verwijzen we naar allerlei acties en bijeenkomsten. Via een feed kunt u op de voorpagina van onze site direct zien welke actuele artikelen er verschenen zijn op de Engelstalige site van onze internationale organisatie ‘International Viewpoint’ en op de site van het comité Ander Europa. We zijn ook op Facebook actief en op twitter.

Er is dus alle reden om regelmatig onze site te bezoeken. U kunt ook een (gratis) abonnement nemen op onze digitale nieuwsbrief. U ontvangt dan wekelijks een e-mail met een overzicht van het nieuws op Grenzeloos. U kunt dat doen via de knop rechts onder op de voorpagina van de site.

Al het werk voor Grenzeloos is vrijwilligerswerk. Toch hebben we kosten voor werkzaamheden die we niet zelf kunnen doen; reiskosten, kosten voor materialen, voor het hosten en onderhoud aan onze site, kosten voor deelname aan samenwerkingsverbanden en acties, voor steun aan onze zusterorganisaties elders in de wereld, enzovoort. Daarom doen wij een beroep op u voor financiële steun. U kunt een donatie voor Grenzeloos overmaken op rekening NL25 INGB 0005 5716 38 t.n.v. Grenzeloos o.v.v. donatie.

Maar eerst en vooral wensen wij u en de uwen een grenzeloos gezond en gelukkig nieuwjaar.

Met hartelijke groet,

De redactie van Grenzeloos.

Soort artikel

Reactie toevoegen

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
Uw reactie zal niet meteen verschijnen, deze wordt eerst goedgekeurd door de beheerder.
pagetoptoptop