Een nieuwe Grenzeloos, een vertrouwd geluid

Niet zonder enige trots presenteren we onze geheel vernieuwde site. We hopen dat de nieuwe vormgeving de bezoekers van onze site een vollediger beeld biedt. De belangrijkste verandering springt meteen in het oog. In plaats van de zes artikelen die we op onze oude site onder elkaar op de voorpagina presenteerden, staan er nu op de voorpagina steeds achttien artikelen. Bovenaan onder de kop ‘Actueel’ de twaalf meest recente artikelen. Daaronder staat een blok van zes artikelen die de achtergrond van bepaalde ontwikkelingen belichten.

Het is gelukt om de hele inhoud van onze vorige site over te zetten op de nieuwe site. Dat betekent dat alle ruim 2.600 artikelen die we sinds 2000 op Grenzeloos gepubliceerd hebben ook op de nieuwe site te vinden en te raadplegen zijn.

Meer

Op de voorpagina vindt je naast de twee blokken met artikelen in de rechterkolom onder het kopje ‘Artikelen van elders’, links naar interessante stukken elders op het internet en daaronder de ‘Agenda’ waarin activiteiten voor de komende periode worden aangekondigd. Daaronder staat een lijst met ‘Dossiers’. Als u hier een dossier aanklikt krijg je direct een overzicht van de artikelen die we over het betreffende onderwerp gepubliceerd hebben. Daaronder staan de meest recente reacties van lezers op artikelen en feeds van onze internationale site ‘International Viewpoint’ en ‘Ander Europa’, zodat je direct kan zien welke artikelen recent op deze sites zijn gepubliceerd.

Via de rode balk onder ons logo kan je doorklikken naar een vijftal achterliggende pagina’s: met links, de volledige lijst met artikelen van elders, de Grenzeloos geschriften, de winkel en de nieuwsbrief waar je een abonnement op onze wekelijks nieuwsbrief kan nemen.

In het rode blok helemaal onderaan de voorpagina kan je onder andere doorklikken naar een stukje ‘Over ons’.

Steun

We hopen dat deze site makkelijker te gebruiken zal zijn. Op en aanmerkingen, kritiek en suggesties over de nieuwe opzet zijn van harte welkom. Ja kan die als reactie op deze aankondiging plaatsen, of  een mailtje  sturen naar redactie[ad]grenzeloos.org.

Mocht ons streven: ‘de wereld begrijpen om de wereld te veranderen’ je sympathiek zijn dan kan je ons daar natuurlijk ook mee helpen. Door onze artikelen via sociale media een grotere verspreiding te geven, door een bijdrage te leveren met een artikel, een aankondiging, het doorsturen van een interessante link of een suggestie voor een te vertalen artikel.

Of steun ons met een financiële bijdrage. Al het werk voor Grenzeloos is vrijwilligerswerk. Toch zijn er onvermijdelijke kosten: reiskosten, kosten voor materialen, voor het hosten en onderhoud van onze site, kosten voor deelname aan samenwerkingsverbanden en acties, voor steun aan onze zusterorganisaties elders in de wereld, enzovoort. Daarom doen wij ook een beroep op je voor financiële steun. Je kan een donatie voor Grenzeloos overmaken op rekening NL25 INGB 0005 5716 38 t.n.v. Grenzeloos o.v.v. donatie. Donaties worden ingezameld door Socialistische Alternatieve Politieke (SAP). SAP heeft een ANBI status waardoor donaties aftrekbaar zijn. Voor de volledige gegevens, klik hier.

Soort artikel

Reactie toevoegen

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
Uw reactie zal niet meteen verschijnen, deze wordt eerst goedgekeurd door de beheerder.
pagetoptoptop